Actual Ora poliției știri de TOP

(FOTO) Tânărul împușcat mortal noaptea trecută în Capitală este fiul analistului politic Anatol Țăranu

Mai multe focuri de arme s-au tras noaptea trecută în sectorul Buiucani al Capitalei. Deplasându-se la fața locului poliția a găsit cadavrul unui bărbat de 30 de ani, având trei plăgi produse prin împușcătură. Tânărul împușcat mortal este fiul analistului politic Anatol Țăranu, transmite IPN.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit în apartamentul suspectului patru tipuri de arme. Potrivit surselor UNIMEDIA, armamentul este deținut legal și este înregistrat pe numele bănuitului. Fiul analistului politic Anatol Țăranu a fost omorât dint-un pistol tip CZ P-10C, cal. 9x19mm, care a fost găsit în apartament pe podea. De asemenea, oamenii legii au depistat pe o noptieră un pistol tip Glock 19, cal. 9×19 mm. Într-o altă cameră pe pat a fost depistat o armă de foc tip CZ-858, cal. 7,62×39 mm, iar pe o altă noptieră a fost găsit un alt pistol de model PM, cal. 9×18 mm.

La scurt timp, polițiștii au reținut suspectul de 32 de ani. Potrivit informațiilor preliminare, victima a fost împușcată de suspect în urma unui conflict iscat între ei, ambii fiind în stare de ebrietate. La fața locului a fost depistat pistolul deținut legal de către suspect, din care a fost împușcată victima. Actualmente suspectul este reținut pentru 72 de ore.

În acest caz a fost pornită o cauză penală în baza art. 145 al1 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele vinovate riscă închisoare de 10 la 15 ani.

foto/stiri.md
foto/stiri.md
foto/stiri.md
foto/stiri.md

 

Postovan Mihaela

Ador oamenii inteligenţi, care au ceva de spus. Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.