Advertoriale

(FOTO) „Smak”, pizzeria cu gust de copilărie

Recent în orașul Drochia sa deschis o nouă pizzerie „Smak”.  Locuitorii sunt așteptați  să se delecteze cu o gamă variată de bucate gustoase la prețuri accesibile pentru buzunarul fiecăruia. 

Pizzeria „Smak” din or. Drochia, se deosebește de alte pizzerii prin gustul magic de acasă. Blatul se prepară după o recetă italiană, se întrebuințează  produse ECO pentru a fi nu numai gustoasă dar și sănătoasă. În meniul diversificat, găsim o mulțime de „ plăceri pentru burtică ”. „Smak”, dispune și de o terasă afară, teren de joacă pentru copii, ceea ce permite multor familii să se relaxeze în aer liber.

„ Suntem la început de cale, pizzeria ”Smak”, se află în continuă dezvoltare. În timpul apropiat, îmi doresc să realizăm câteva schimbări ce țin de designul interior,  noi recete de bucate în meniu, să creem toate condițiile pentru clienții noștri ca ei să se simtă confortabil, să petreacă timpul frumos cu familia și să se delecteze din toate gustoșeniile bucătăriei noastre”, ne-a spus Lucia Cipovenco, director filiala SRL „Ikebana”.

Menționăm, pizzeria „Smak” este filiala SRL „Ikebana”. De 20 ani restaurantul are o imagine bună în viziunea oamenilor. Zonă verde de parc, balansuare, teren pentru copii, căsuțe cu stil moldovenesc în aer liber  și o deservire prietenoasă. Complexul „Ikebana” este în dezvoltare continuă, în curând clienții săi vor fi surprinși de un soi de surprize.

Adresa: Pizzeria „Smak”, or. Drochia, str. Metropolitul Varalaam 18

Postovan Mihaela

Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.