Advertoriale

(FOTO) Oriunde, oricând cu „SLON” taxi

Fie vreme bună, rea, având sau nu mașină personală, mereu apelăm și la serviciile unui taxi. Printr-un singur apel telefonic ajungem la punctul destinat, fără a avea prea multe bătăi de cap. „SLON” taxi s-a înființat datorită nevoii publice de a utiliza servicii de calitate la un nivel înalt. În perioada a cinci ani, compania a venit în întâmpinarea clienților săi cu tarife unice, create să îndeplinească și să satisfacă cerințele și buzunarele fiecăruia.

La dispoziția oricărui clien,t compania dispune de 12 de mașini și 24  de șoferi care sunt mereu bine dispuși, cu un nivel ridicat de profesionalism, ce vă oferă garantat confort și siguranță. Totodată „SLON” taxi vă poate oferi și deplasări peste hotare, dispun de carte verde și sunt gata de a cutreera în orice țară doriți .  Compania prestează servicii „curier” și șofer „treaz”.

„SLON” taxi se deosebește de concurenții săi prin atenția acordată clienților săi, de exemplu, la fiecare sărbătoare dăruim mici surprize  plus reduceri.

Mai mult ca atât compania „SLON” taxi dispune și de o spălătorie auto aflându-se pe str. Plamădeală 6 din or. Drochia, ce deține cele mai mici prețuri din oraș. Echipa este format din 4 lucrători operativi,  aparatajul este cel mai bun și efectiv de o înaltă calitate, firma fiind germană Karcher.

 

Călătorește frumos cu „SLON” taxi, apelând nr: (0252) 2 – 00- 01

Postovan Mihaela

Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.