Actual știri de TOP

(FOTO) Serviți vă rog crenvurşti cu… muște! Se întâmplă într-un magazin din Drochia

Iubitorii de fast-food, aveți grijă ce consumați, se poate întâmpla ca hot-dog-ul ales de Dvs, să fie cu prea multă „carne”!

Astăzi un caz similar i s-a întâmplat unei eleve care a vrut să își potolească foamea la un magazin cu fast-food-uri din or. Drochia. Lângă  crenvurşca frumos aranjată în pâine era și o muscă verde. Tânara imediat s-a apropiat de vânzatoare să îi arate produsul, inițal ea a evitat-o, ba chiar și a specificat ca singură și-a pus musca în hot-dog.

Mai târziu vânzatoarea a recunoscut că nu este prima data când este impusă de proprietari să vândă produse alterate.

Nu ar fi rău ca Protecția Cosnumatorului să sesizeze acest caz, deoarece nu este primul și să mai realizeze câte un control prin magazinele și chioșcurile din or. Drochia. Sunt o mulțime de plângeri și de-a intoxicații în rândul copiilor și adulților.

 

Ce se poate întâmpla dacă v-a căzut o muscă în farfurie? Iata ce spun experții:

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, musca poate răspândi boli şi infecţii. Bacteriile care sunt luate din gunoaie şi rămân pe corpul muştei pot supravieţui câteva ore, dar cele care sunt ingerate de insectă rămân în viaţă chiar şi câteva zile, fiind apoi uşor transmise pe mâncare.

Printre bolile pe care le poate transmite musca se numără infecţii oculare, infecţii ale pielii şi diaree.

În plus, muştele pot fi purtătoare ale unor larve de viermi paraziţi.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.