Actual Ora poliției știri de TOP

(FOTO) POLEIUL FACE RAVAGII. 4 mașini s-au ciocnit în lanț. O femeie din s.Țarigrad a decedat

Poleiul face victime pe străzi. Patru automobile s-au ciocnit violent în această dimineață. O femeie din s.Țarigrad, raionul Drochia a decedat pe loc iar soțul ei se află în stare gravă la Spitalul Municipal din Bălți.

„Ieșind la fața locului, grupa operativă a IP Drochia, a stabilit că astazi, aproximativ la ora 08:45 dimineața, un bărbat în vârstă de 42 de ani, conducând automobilul „Nissan Premiera”,  deplasându-se din direcția municipiului Bălți spre Edineț, din cauza condițiilor climaterice, a derapat pe contrasens  ciocnind din față unitatea de transport de model „Daewo Xpeed”, condusă de un bărbat în vârstă de 59 ani din raionul Drochia, s. Pelenia.  Șoferul căruia care s-a ciocnit de automobilul Dacia Logan, condus de un bărbat de 64 ani, locuitor al s. Țarigrad. Țarigrădeanul a fost transportat de urgență la spitalul din municipiul Bălți având ca pasager pe soția sa în vârstă de 61 de ani, care în urma traumelor primite a decedat pe loc. În același timp, dumnealui a lovit un alt automobil de model „Ford Transit” ce era condus de un bărbat în vârstă de 24 ani din or. Râșcani, a specificat ofițerul de presă  IP. Drochia, Lilia Harea. 

În urma expertizei alcoolscopice, nici o persoană implicată în accident nu se afla în stare de ebrietate.

În acelaşi timp, se menţine Codul Galben de polei în toată ţara. Avertizarea este valabilă până mâine la miezul nopţii.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.