Actual Generația X știri de TOP

(FOTO) Ora planetei organizată în Drochia

Tinerii de la Colegiul de Studii Integrate în colaborare cu angajații inspectoratului pentru protecția mediului, au demonstrat solidaritate față de mediul înconjurător, prin organizarea unui eveniment demonstrativ în Drochia.

La data de 30 martie 2019, în centrul orașului Drochia, pe bulevardul Independenței, începând cu orele 20:30 până la 21:30, a avut loc evenimentul, cu scopul sensibilizării opiniei publice privind deconectarea energiei electrice timp de o oră.

Cei prezenți au fost informați despre inițiativa globală de mediu, despre importanța atenuării fenomenului schimbărilor climatice și protecției mediului, iar în intervalul de timp între ora 20.30 – 21.30 s-a ascultat muzică, soldată cu joc și voie bună.

,,Inițiativa de a organiza un asemenea eveniment în orașul Drochia a venit din partea angajaților inspectoratului pentru protecția mediului  în parteneriat cu tinerii de la Colegiul de Studii Integrate, în scopul sensibilizării opiniei publice în vederea economisirii energiei electrice și minimizarea impactului negativ al omului asupra mediului. Elevii de la colegiu, voluntarii satului Chetrosu, locuitorii oroșului Drochia și membrii inspectoratului pentru protecția mediului au proiectat cuvântul TERRA pe pământ, au dansat și, cel mai important, timp de o oră nu au consumat energie electrică’’ afirmă Angela Croitor, director al Colegiului de Studii Integrate și organizator al evenimentului.

 Reporter Buzz: LUCIA Babii

Postovan Mihaela

Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.