Rochia de culoare albastră saturată a fost creată de faimosul designer moldovean. Foto: Miss Univers / Patrick Prather
Actual Generația X știri de TOP

(FOTO) Finalista concursului „Miss Universe-2018”, care a reprezentat Costa-Rica, a îmbracat o rochie a unui designer moldovean

La data de 16 decembrie a avut loc finala concursului de frumusețe mondial „Miss Universe-2018”, care s-a desfășurat în Thailanda. Câștigătoarea maratonului a fost Miss Philippine Catriona Gray. Este de remarcat faptul că una dintre cele zece finaliste, tânăra din Costa-Rica, Natalia Carvajal purta o rochie făcută de o designer moldovean, și anume Olga Blanc. Tânăra a fost îmbrăcată într-o rochie provocatoare de culoarea albastră.

Rochia de culoare albastră saturată a fost creată de faimosul designer moldovean. Foto: Miss Univers / Patrick Prather

Modelul de 28 de ani, Natalia Carvajal a ieșit într-o rochie albastră, creată de faimosul designer de îmbrăcăminte din Moldova. Finalista concursului Miss Univers lucrează ca prezentatoare TV în Costa- Rica.

Designerul a postat câteva fotografii pe rețelele sociale iar fanii nu au întârziat să o felicite.

Olga Blanc este creatoarea unuia dintre cele mai renumite branduri din Moldova. „O’Blanc” este brandul care, începând cu anul 2013,  făurește feminitate și frumusețe în articolele sale. Rochiile de la O’Blanc sunt purtate de vedete din întreaga lume, la concursuri internaționale de frumusețe cum ar fi Miss World și Miss Universe Beauty Pegeants.