Actual Advertoriale Sfaturi

(FOTO) Fii regina frumuseții la salonul „Glamour”

Fiecare femeie își dorește să arate irezistibil în fiecare zi, de aceea Salonul de Frumusețe „Glamour”, transformă orice femeie în adevărate regine. Odată pășind pragul salonului  cu siguranță te vei mai întoarce, rezultatele sunt remarcabile și la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar. În lista vastă de servicii, clientele pot găsi toate procedurile care scot în evidență trăsăturile frumoase ale femeilor: coafură, machiaj, manichiură și pedichiură.

 

Salonul  de frumusețe „Glamour”  este dotat cu echipament modern  și metode de  înfrumusețare eficiente. Specialiștii salonului  „Glamour”, profesioniste în domeniul lor, vă vor ajuta să alegeți varianta de look care vi se potrivește cel mai bine și care este în ton cu cele mai recente tendințe din styling.

Dacă doriți o coafură  modernă, o manichiură reușită sau un machiaj pentru orice ocazie, salonul„Glamour” este cea mai bună alegere. Aici lucrează oameni cu experientă, care cunosc cele mai noi tendințe în materie de coafuri, manichiură, pedichiură, cosmetică și machiaj. Noile tehnologii, produsele cosmetice sunt toate de calitate înaltă și bine combinate într-un mod special care să nu deterioreze podoaba capilară sau tenul feței.

 

Caracteristicile speciale ale  Salonului de frumusețe „Glamour”:

  • Originalitatea și  înalta calitate a deservirii!
  • Este dotat cu echipament modern și produse italiene, franceze care pot satisface chiar și cei mai exigenți clienți.
  • Confortabilitate și comoditate!
  •  Aveți un eveniment important și timpul e limitat,  Dvs. veți avea posibilitatea de a  face o aranjare a părului sau oricare altă procedură de înfrumusețare fără a fi nevoiți de a părăsi  teritoriul salonului.
  • Îngrijire şi loialitate! 
  • Pentru ca procedura Dvs de frumusețe să fie și mai plăcută, toți membrii echipei dispun de tarife speciale pentru serviciile prestate de către salonul de frumusețe. 

Bucurați-vă  de deservirea  rafinată și armonia spirituală doar la Salonul de frumusețe „Glamour”!

Pentru informații adăugătoare, nu ezitați să ne contacți la numărul de telefon: 069811443.

Adresa: or. Drochia, str. 31 August 33/A