Ora poliției știri de TOP

(FOTO) Doi minori au ucis un bărbat, după care au făcut selfie cu cadavrul

În noapte din 6 spre 7 noiembrie, un bărbat de 35 de ani din satul Onești, raionul Hâncești, a fost omorât cu bestialitate de către un matur în vârstă de 45 de ani și 3 minori, cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani. După ce și-au ucis prietenul de pahar, minorii au făcut poze cu victima. 

foto/deschide.md

Fiind în stare de ebrietate, între ei s-a iscat un conflict, care s-a transformat într-o bătaie. Agresorii au snopit în bătaie victima, care la venirea ambulanței era deja fără suflare. Toată scena a fost filmată pe telefonul mobil al unuia dintre minori, care au fost confiscată de catre oamenii lege, ca probe în dosar.

După spusele șefului Procuraturii Hâncești, cauza omorului este că victima a maltratat-o pe mama unuia dintre minori, cu care trăia în concubinaj de câțiva ani, iar acesta a dorit să se răzbune.

Secretara Primăriei Onești, a comunicat pentru deschide.md:Bărbatul care a decedat, venise de vreo 6 ani la noi în localitate și trăia în concubinaj cu mama unuia dintre minori. Ea nu era angajată în câmpul muncii, la fel ca și mamele celorlalți doi, dar lucrau așa, mai mult ocazional. Răposatul lucra în calitatea de cioban la noi în sat. Toți cei trei minori provin din familii social vulnerabile. Doi dintre ei absolviseră gimnaziul, iar al treilea era clasa a 9-a. Tragedia a avut loc acasă la unul dintre cei trei minori”.

Vecina răposatului afirmă că „ Bărbatul avea obiceiul să o bată des pe femeie, iar feciorul acesteia, în vârstă de 16 ani, se săturase să-și vadă mama bătută, așa că marți seara și-a chemat prietenii acasă la el, au băut împreună cu decedatul, apoi l-au luat la bătaie” .

Cazul este investigat de procurorii din Hâncești. Dacă cei patru agresori se găsesc vinovați, riscă să fie condamnați de la 12 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Sursa: deschide.md