teleportravel.com
Actual Generația X Sfaturi știri de TOP

(FOTO) Descoperă cele mai frumoase locuri din Moldova cu „Teleportravel”

Starea în care ne aflăm cu toţii ne cam dă peste cap planurile de odihnă pentru această vară. Cu toţii eram obişnuiţi an de an să trecem hotarele şi să petrecem o vacantă de vară la mare în Bulgaria sau Turcia, dar niciodată nu ne-am uitat ce locuri frumoase avem şi la noi. Am ignorat faptul, că putem vedea frumosul aici, acasă, iar acum datorită pandemiei, avem şansa să explorăm Moldova. Pentru a vă face treaba mai uşoară, vă propunem aplicaţia Teleportravel.

Aplicaţia Teleportravel, este o aplicaţie perfectă pentru a descoperi ce locuri frumoase neexplorate sunt şi la noi acasă. Iată câteva dintre ele:

SOCOLA – CANIOANELE ÎMPĂDURITE ALE NISTRULUI

teleportravel.com

La o distanță de 130 km de Chișinău, există două sate cu o istorie bogată și străveche, Muzeul Dumitru Matcovschi, un imens cimitir evreiesc – Vadul lui Rașcov și Socola.
Dar traseul nostru vă va conduce în afara satului unde există diverse unice peisaje naturale cu locuri inaccesibile care s-au păstrat într-o frumusețe nealterată – și ele vor fi necesar de regăsit.
Vă recomandăm să planificați o călătorie peste noapte – fie într-un cort, fie la localnici ospitalieri.

DOR DE CODRU

teleportravel.com

Itinerarul cuprinde o serie de experiențe unice.
Începem cu o degustație de miere în casa mierarului, vizităm muzeul lui Alexandru Pușkin, vizităm atelierul de lucru al maestrul în arta olăritului Zaharia Triboi și finalizăm cu o cină copioasă în una din cele mai frumoase vinării din Moldova, Vinăria Poiana.

 

BASMUL DINTRE CER ȘI PĂMÂNT

teleportravel.com

O escapadă minunată în afara orașului
Acest tur îmbină în mod plăcut plăcerea unei călătorii pe drumurile Moldovei: prin serpentinele și dealurile sale pitorești, dar și plăcerea descoperii unor localități cu adevărat uimitoare.
Nord-vestul Moldovei bucură prin peisajele sale mioritice, arhitectură deosebită, localnici cu un spirit cultural deosebit.
Spre final, vă puteți bucura de o priveliște copleșitoare. Locul de unde se vede Moldova la toate 360 grade, un loc unde ești cel mai aproape de cer și în același timp, să savurezi o priveliște nemărginită.
Este uimitor cât de mult te poate surprinde țărișoara noastră mică, dar frumoasă.

ECO VILLAGE Și UN TRASEU FORESTIER

teleportravel.com

Traseul marcat prin pădurea dintre satele Râșcova și Ivancea este deopotrivă pentru drumeți experimentați și pentru începători, și poate fi parcurs atât la pas, cât și pe bicicletă.
Este un traseu în sine cu multe descoperiri. Merită să-l parcurgi până la capăt, pe coasta lacului Ivancea, acolo unde frumusețea panoramică a priveliștelor se întinde până în depărtare.

Această aplicaţie oferă informații generale despre destinații, localizarea acestora pe hartă, cu posibilitatea de a planifica o vizită, de a stabili și vizualiza traseul, utilizând harta în regim offline, precum și alte opțiuni. Aplicația este disponibilă în două versiuni: pe iOS și Android, în AppStore și, respectiv, Google Play și poate fi descărcată gratuit.

http://teleportravel.com/