Actual Advertoriale știri de TOP

(FOTO) Cu Decor PartyLand orice eveniment se poate transforma într-o poveste

Evenimentele prind culoare și stil atunci când sunt decorate cu detalii mici care creează atmosfera de sărbătoare. Nimeni alta, decât Dina Petrașișin, fondatorul „Decor PartyLand” cunoaște această sferă. Tânăra spune că cea mai mare valoare pentru un designer o au accesoriile inedite care determină calitatea și prețul final al lucrării. Inspirată și încurajată de toți, Dina și-a deschis propria afacere de familie.

Dina, ce te-a determinat să devii decorator de evenimente?

În ultimele luni de sarcină îmi creasem o pasiune aparte pentru decorații, eram atrasă de stilul care se aborda la evenimente. Astfel mi-am propus ca cumetria feciorului să o organizez într-un mod mai deosebit. Inițial, am ales să fac dulciuri în 3D, am lucrat mult, dar cu atâta entuziasm!  Rudele, familia au fost impresionați de stilul de decor pe care l-am adoptat. La câteva săptâmâni după ce am postat poze de la eveniment pe rețelele de socializare, au început să apară solicitări din partea prietenilor care doreau să ia în arendă decorațiile făcute, iata așa a început totul.

Îți mai amintișeti de primul eveniment pe care l-ai organizat? 

Da. Primul eveniment organizat deja pentru clienţi a fost o cumetrie pentru un băieţel Maxim, apoi pentru Mark. Sinceră să fiu,  le mulțumesc enorm părinţilor că au avut încredere în mine. Fiind la început de cale chiar aveam nevoie de susținere, ceea ce a fost ca un imbold pentru mine de a continua mai departe.

 

Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le comit clienții la alegerea unui decor pentru nunți sau cumetrii ?

Deseori clienții vin cu un model preluat de la cineva sau de pe internet și doresc un asemenea decor leit, acest lucru este imposibil, deoarece unele materiale se diferă, mâna designerului e diferită, adică nimeni nu poate să facă ceva sută la sută identic. Dar cea mai mare problemă este când nu au un model de referință și încearcă să le combine pe toate și devine un model prea întortocheat. Sfătuiesc viitorii clienți și alte persoane care au planificat o sărbătoare cu decor, să se axeze pe simplitate, deoarece acum asta atrage și iese în evidență.

Ce te motivează să-ți continui cariera ?

Momentele când clienții vin la tine și îți mulțumesc, spunându-ți că fără tine ziua lor specială nu ar fi ieșit așa cum au visat, te imbrățișeaza și vezi în ochii lor bucuria și efervescența momentelor trăite. Sunt amintiri care rămân în timp și atunci când ai momentele tale de oboseală avansată sau cu probleme personale, te ajută să te mobilizezi și să te implici așa cum trebuie până la final.

La solicitarea clienților de a face o figură în 3D, cât timp îți trebuie să o realizezi? 

Pentru realizarea unei decorațiuni în 3D este nevoie de diverse materiale de la polistiren, clei, vopsea, până la smoala epoxidică ce-i oferă figurei duritate, timpul preconizat pentru crearea acestei figuri oscilează până la 2 săptămâni. Aceste figuri le fac împreună cu soțul meu, totul facem manual. Decorațiunea 3D presupune o sculptură în polistiren pe care o foloseam ca figură decorativă la evenimente, dar avem deja și solicitari pentru figuri în gradină, deoarece ele sunt rezistente indiferent de anotimp.

Care decor a atras atenția noilor clienți? 

Nu pot să spun că am avut un decor anumit care a atras clienții, deoarece în viziunea mea toate sunt la un nivel, în toate am depus în aceeași măsură, suflet și muncă, dar după solicitările clienților cred că pe primul loc este acel panou cu aripi pe romburi.

Cât de încredințați sunt moldovenii în alegerea designerul-ui pentru decorul evenimentul său? 

Nu aş spune că sunt sceptici, odată ce apelează la noi pentru un decor au încredere în noi și în munca noastră. Însă pentru a avea succes în ceea ce faci, este foarte important să înțelegi ce își dorește clientul.

Care e cea mai mare provocare cu care se confruntă un decorator?

Personal pentru noi cea mai mare provocare este când clientul are un buget mic, și evident eu nu pot sa fac multe lucruri, dar într-un final rezultatul e frumos și clienții rămân mulțumiți.

Fiind un an pandemic sunt mai puține evenimente și cu un grup de persoane mai restrâns, ce solicitări au avut clienții în materie de decor?

Până acum, toată lumea a preferat culorile pastelate, fine, simple. Cu parere de rău anul 2020 a fost un an problematic şi practic nimeni nu a avut nevoie de tendinţe. În anul 2021 sperăm să fie totul bine și pregătim pentru cumetrii decoruri în 3D, iar pentru nunţi o să optăm pentru eleganţă şi gingăşie. Sugerez clienților să fie mai îndrăzneți, să aleagă culori interesante, decor neobișnuit, să nu le fie frică. Totuși, nu e necesar să alegi doar ce este la modă, trebuie să faci așa cum îți place, și să completezi evenimentul cu câteva elemente personale, legate de amintiri sau de visuri neîmplinite.

Datorită experienței tale în decursul acestor ani, dacă ar fi să întorci timpul înapoi și să ai ocazia să îți organizezi propriul decor pentru nuntă, ce modificări ai face?

Mai întâi de toate, aș organiza înscrierea oficială în mijlocul naturii, astfel  oaspeții vor avea impresia că se află într-un colțișor de poveste, la fel aș atrage mai multă atenție la bannerul pentru sesiunea foto, axându-mă pe un decor mai simplu, estetic, dar care să inspire dragoste. Din păcate în perioada când ne-am căsătorit , nu erau atâtea oportunități, acum este undă verde la mai multe decorații. Tinerii însurăței pot avea un eveniment organizat în stil rustic, elegant, în aer liber sau restaurant, totul e la discreția și imaginația lor, absolut totul se poate realiza, voință să fie!

Cum te găsim ca să apelăm la serviciile tale?

Mă puteti găsi pe https://www.facebook.com/decor.cumatriehttps://instagram.com/decorpartyland?igshid=gtubqz0tj4b7 ,  https://ok.ru/profile/516910343579

Și desigur la nr. 068554194 – Dina

Un mesaj personalizat de la Dina pentru cititori:

„Dacă doriți ca evenimentul vostru să fie de neuitat, include-ți elemente deosebite care să vă surprindă plăcut oaspeții. Creați-vă propriul stil, unic, nu plagiați, savurați din fiecare moment, fiecare clipă a aceste zile mult așteptate, astfel sărbătoarea Dvs va rămâne pentru mult timp în amintirea dvs și a invitaților voștri . ”

Postovan Mihaela

Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.