Actual Advertoriale

( FOTO ) Creează-ți o sărbătoare ca în povești cu echipa drochiană „Decor cu baloane”

Ai o zi de naștere, cumetrie, sărbătoare și vrei să o transformi într-un fragment de poveste? Apelează cu încredere la „ Dan și Alex ”, fondatorii echipei Decor cu Baloane, din or. Drochia care în decurs de 3 ani asigură evenimentele cu decoruri de vis, atmosferă specială, festivă, toate acestea la prețuri accesibile pentru buzunarul fiecărui client.

Când spui eveniment, spui culoare, atractivitate, diversitate, decor deosebit și multe baloane. Decor cu baloane „Dan & Alex”, recomandă tuturor o gamă variată de decor potrivită pentru orice gen de manifestare: petreceri, baluri de absolvire, zile de naștere, nunți, declarațiile de dragoste, inaugurarea unei întreprinderi etc.  Tot mai multe familii apelează la servicile lor, cel mai des sunt solicitate, bannere din baloane, eroi din poveste și flori hand-made confecționate de diverse dimensiuni și culoare.

Decor cu baloane „ Dan & Alex ”  vă propune o mulțime de opțiuni de decor:

  • buchet din baloane sub formă de inimi;
  • baloane cu heliu;
  • fluturi, avioane sau mașini din baloane;
  • buchet din baloane sub formă de flori;
  • arce, litere-cifre, panouri personalizate, suporturi, coloane din baloane și multe altele.

În mare parte decorurile sunt realizate mai mult din baloane, clienții au posibilitatea să aleagă din catalogul cu decorațiuni  nuanța portivită. Designul și tipurile de baloane se împart în mai multe categorii:

  1. Baloane cu heliu  – crează oricărui eveniment un cer frumos;
  2. Baloanele jumbo – în interior se află baloane mici, confetti, jucării;
  3. Baloanele personalizate – aduc multă bucurie atât celor mici cât și celor mari. Diversitatea de nuanțe, forme și personaje animate, va face să vă simțiți speciali.
  4.  Arcada din baloane sau stâlpi din baloane  – au un aspect cromatic pe care acestea îl impregnează cu elementele de fond care devin un adevărat punct de atracție.
  5. Baloane inscripționate sau cu folie metalizată–  baloanele cu numele personal sau baloanele metalizate, vor fi inspirație pentru toți invitații pentru a face poze, care vor rămâne o amintire plăcută de la evenimentul dvs.

  Decor cu baloane „ Dan & Alex ” îți livrează „ spiritul de sărbătoare”  la domiciliu sau în orice local din întreaga Moldovă. Realizarea comenzilor, se efectuează în intervalul de  1-2 ore pâna la 2-3 săptămâni, în dependență de conținutul comenzii. La orice comandă efectuată, clienții fideli primesc reduceri și cadouri simbolice!

Pentru a avea parte de un eveniment inedit, accesați:
http://217.20.155.16/profile/577618513664
https://www.facebook.com/carolinamuzica

Contact: 069311926 (Carolina)