Actual știri de TOP Topuri

(FOTO) Autoritățile au emis COD GALBEN de alertă privind Coronavirus în R. Moldova

Autoritățile au emis cod galben de alertă la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția coronavirus. Despre aceasta a comunicat astăzi ministra Sănătății.

Viorica Dumbrăveanu a specificat la ședința Comisiei pentru Sănătate Publică privind situația epidemiologică că există risc posibil de declanșare a urgenței de sănătate publică

Până-nmomentul actual în Republica Moldova nu a fost depistat niciun caz de infecție cu coronavirus.

Peste 78 de mii de cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate până-n prezent pe glob. Din care, 123 – în Europa. În Italia au fost confirmate 79 de cazuri, inclusiv două decese, potrivit Ministerului Sănătății. În Germania au fost confirmate 16 cazuri, Franța – 12, Marea Britanie – 9.

Bilanţul epidemiei de pneumonie virală a ajuns luni 2.592 de decese în China continentală după anunţarea a 150 de decese suplimentare, au informat autorităţile sanitare chineze, raportând în acelaşi timp o scădere a numărului de noi contaminări.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.