Actual Generația X știri de TOP

(FOTO) Ana URECHE – Ce lecții de viață mi-a oferit 2019

 O urmărim Ana Ureche pe rețele de socializare și ne punem întrebarea „Cum reușește?”. Azi e la Drochia, mâine la Chișinău sau România și toate pentru ași atinge scopul, de a fi cea mai bună antrenoare de fitness dar și să-și dezvolte sala de forța la cel mai înalt nivel. Ana ne-a mărturisit că succesul ei nu a căzut din cer, a muncit enorm împreună cu soțul ei pentru a avea rezultate. Graficul de lucru nu era flexibil după cum cred mulți că dacă ai afacerea ta, poți sta liniștită acasă și banii vin. Nu, ea lucra zilnic, din zori până târziu iar în weekend neaparat pleca la studii în alte regiuni. După multe căderi și succese, Ana ne prezintă lecțiile sale de viață care a reușit să le învețe în 2019.
Lecția 1 – Scop, plan, realizare
Atingerea scopului pricipal necesita divizarea lui în obiective, îndeplinirea lor pe etape te aduce la obținerea rezultatului.  
Să știi exact ce își dorești să obții( eu-studii), în cât timp și la ce resurse poți avea acces pentru a reuși să le îndeplinești. Acest lucru te va învăța să îți organizezi mai bine timpul, să identifici și să rezolvi problemele pe care le întâmpini și să îți evaluezi progresul, pentru ca la sfârșit să te poți bucura de reușitele tale.
Lecția 2 – Tot ce e gratis nu e apreciat
Sfaturile (privitor la tehnica,antrenament, regim alimentar etc) nu sunt apreciate la adevarata valoare dacă nu costa nimic. Sfaturile gratuite sunt rar dorite. Oamenii asociaza valoarea serviciului cu suma pe care o plătesc. Cel mai dificil e sa găsești un echilibru între ceea ce poți oferi gratuit și ceea ce trebuie să fie plătit la justa valoare. Atunci realizezi importanța suportului, informației, serviciului oferit.
Ana URECHE - antrenoare a sălii de forță „GymBox”
Ana URECHE – antrenoare a sălii de forță „GymBox”
Lectia 3 – Timpul costă scump
Investitiile în cunostințe sunt costisitoare iar timpul costa si mai mult (experienta, devotamentul, studiile) și munca. Cel mai valoros cadou e timpul , investim în el pentru a ne bucuram mai târziu.
Lectia 4 – Cariera sau serviciul
Jobul care îl ai este doar o parte din viata noastra, nu cea mai importantă. Astfel, în orice activitate e necesar să punem anumite granite între energie transmisa la serviciu și cea păstrată pentru familie, prieteni și rude.
Lectia 5 – Nu există idealuri
Cea mai mare greșeala pe care o facem noi femeile, este că ne sacrificam Femeia din noi, pentru Mama din noi, Sotia din noi pentru om de cariera din noi. Nu trebuie să fi perfecționistă, idealul nu există ( înfățișare, curățenie, gătit, educat), pur și simplu, fii fericită și mândra de micile obiective atinse,de micile plăceri permise și de marele realizări.