Actual Generația X știri de TOP

(FOTO) Alex Leahu – Ce lecții de viață mi-a oferit 2019

Printre tineri este cunoscut ca unul dintre cei mai moderni profesori de matematică, Alex Leahu. El e omul care nu se pierde printre formulele matematicii ci face din ele joc pentru elevi, așa ca să îndragească și mai mult acest obiect. Prieten bun cu elevii, carsimatic și plin de enigme,  cel care la vârsta de 26 de ani a fost diriginte timp de trei ani la Liceul Teoretic ”B.P. Hasdeu” are propriu său blog https://sufletdinboabedecafea.wordpress.com/   și a reușit să adune 95 k urmăritori.

Alex a fost unul dintre persoanele care și-a învățat lecțiile de viața la timp, unele din ele mai târziu, altele poate prea devreme, cert este că are o experiență vastă pentru vârsta sa. Astfel răscolind prin toate momentele care l-au determinat să ia anumite decizii importante în viața sa, l-am provocat să își destăinuie lecțiile care l-a marcat în 2019.

Schimbarea este o  decizie

Sunt lucruri care ne schimbă, indiferent de caracterul lor și de perioada în care acestea s-au întâmplat. Totuși schimbarea este întâi de toate o decizie, iar anul 2019 a fost anul în care deciziile pe care mi le-am asumat au fost definitorii. E despre lecții învățate și despre lucruri lăsate în urmă. Noi nu putem privi în spate și înainte concomitent. Decizia cea mai corectă cred că e despre a merge înainte indiferent de ce ai în urma ta.

Uneori noi zburăm prea sus fără nicio siguranță

Sunt recunoscător acestui an pentru oamenii cunoscuți, lecții oferite și palmele primite peste față de la acesta. Uneori noi zburăm prea sus fără nicio siguranță. Sunt oameni care dintr-un motiv sau altul au părăsit viața mea în acest an, dar spațiul creat a fost o binecuvântare pentru că am reușit să stabilesc conexiuni cu alte povești și alte consecutivități definitorii de oameni.

Mai conștiincios în 2020!

A fost anul în care oportunități au fost mai multe decât în anii precedenți. E despre curaj, viziune și asumare, iar noi suntem responsabili de cei veniți și cei plecați. Sunt metafore care au sens, dar sunt nedreptăți fără sens. Fiți buni cu fiecare an din viața voastră. Pentru că 2020 să fie un an mai bun, trebuie să fim conștienți că sunt lucruri care ne schimbă, indiferent de caracterul lor și de perioada în care acestea s-au întâmplat. Totuși schimbarea este întâi de toate o decizie și sper că anul 2020 să fie anul în care deciziile pe care mi le voi asuma să aibă caracter definitoriu.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.