Actual Ora poliției știri de TOP

(FOTO) Accident rutier în Drochia: Un taxisemtrist a lovit pe trecerea de pietoni două fete

Un accident rutier a avut loc astăzi în centrul orașului Drochia pe strada Independenței. Conform martorilor oculari, taximetristul nu a frînat la timp și a lovit două fete chiar pe trecerea de pietoni. Spre fericire, fetele s-au ales doar cu leziuni ușoare, taximetristul însă se va alege cu siguranță cu o amendă.

 

                                                                                                                                                                                   imagini amator

Fetele traversau regulamentar pe o trecere de pieton, când a fost luate pe capota unei maşini de taxi. Se pare că şoferul nici măcar nu a mai avut timp să frâneze şi, după ce le-a lovit pe fete, a vrut să fugă însă a fost oprit de oameni ce se aflau în apropiere. Şoferul taxi-ului a scăpat teafăr, iar fetele au suferit leziuni ușoare.

Portalul nostru de știri a luat legătura prin messenger cu tinerele care au avut de suferit în urma accidentului. Iată discuția care am avut-o:

Reamintim că la data de 01.01.2018 în apropiere de acest loc a fost lovită puternic de o mașină, o fetiță minoră ce a avut de suferit în urma accidentului. Poliția recomandă conducătorilor auto: să se conformeze necondiţionat indcaţiilor agenţilor de patrulare, să conducă cu prudență și să manifeste răbdare, disciplină maximă fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

 

 

Postovan Mihaela

Ador oamenii inteligenţi, care au ceva de spus. Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Часто попадал в такие ситуации, когда дрокиевские водители не соблюдали пдд, в частности на пешеходных переходах (пару раз могли даже сбить)
    Какие-то действия со стороны примэрии или районной полиции, думаю, не помешали бы