Actual Ora poliției știri de TOP

(FOTO) Accident rutier în Drochia: Un taxisemtrist a lovit pe trecerea de pietoni două fete

Un accident rutier a avut loc astăzi în centrul orașului Drochia pe strada Independenței. Conform martorilor oculari, taximetristul nu a frînat la timp și a lovit două fete chiar pe trecerea de pietoni. Spre fericire, fetele s-au ales doar cu leziuni ușoare, taximetristul însă se va alege cu siguranță cu o amendă.

 

                                                                                                                                                                                   imagini amator

Fetele traversau regulamentar pe o trecere de pieton, când a fost luate pe capota unei maşini de taxi. Se pare că şoferul nici măcar nu a mai avut timp să frâneze şi, după ce le-a lovit pe fete, a vrut să fugă însă a fost oprit de oameni ce se aflau în apropiere. Şoferul taxi-ului a scăpat teafăr, iar fetele au suferit leziuni ușoare.

Portalul nostru de știri a luat legătura prin messenger cu tinerele care au avut de suferit în urma accidentului. Iată discuția care am avut-o:

Reamintim că la data de 01.01.2018 în apropiere de acest loc a fost lovită puternic de o mașină, o fetiță minoră ce a avut de suferit în urma accidentului. Poliția recomandă conducătorilor auto: să se conformeze necondiţionat indcaţiilor agenţilor de patrulare, să conducă cu prudență și să manifeste răbdare, disciplină maximă fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

 

 

Postovan Mihaela

Sunt o fire iertătoare, iubitoare, optimistă și mă consider o persoană norocoasă din multe puncte de vedere. Ador oamenii inteligenţi, care au ceva de spus. Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

  • Часто попадал в такие ситуации, когда дрокиевские водители не соблюдали пдд, в частности на пешеходных переходах (пару раз могли даже сбить)
    Какие-то действия со стороны примэрии или районной полиции, думаю, не помешали бы