Actual Generația X

A murit interpretul Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande.

Rapperul și producătorul Mac Miller, fostul iubit al cântăreței Ariana Grande, a fost găsit mort în locuința sa din San Fernando Valley, SUA. Acesta avea doar 26 de ani. 

În acest moment nu există informații cu privire la cauza morții, însă există zvonuri că acesta a murit în urma unei supradoze de droguri.

„Era o lumină strălucitoare în această lume pentru familia lui, prieteni și fani”, a scris familia artistului.

Mac Miller, al cărui nume real este Malcolm McCormick, și-a început drumul în muzică încă din adolescență. În 2012, a lansat deja primul lui album, „Blue Slide Park”, care a devenit primul album independent de deput care să rupă topurile Billboard. Miller avea doar 19 ani pe vremea aceea.

El și-a scos un nou album, cel de-al cincilea, „Swimming”, luna trecută.

„Noi toți de la Warner Bros. Records suntem socați și profund îndurerați de vestea tragică că Mac Miller a trecut în neființă. Mac era un artist talentat și inspirat, cu un spirit de pionier și cu un simț al umorului care capta pe oricine întâlnea. Moartea lui Mac e o pierdere devastatoare și a scurtat viața și talentul unui potențial uriaș, unde posibilitățile se simțeau fără limită. Ne alăturăm tuturor fanilor săi de pe glob și împărtășim gândurile și rugăciunile noastre cu familia și prietenii”, este mesajul transmis de Warner Bros. Records.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.