Evenimente Topuri

Filmul „Star Wars” se va difuza la cinematograful Casei de Cultură, s Țarigrad

Vineri, 16.03.18, Casa de Cultură din s. Țarigrad vă invită într-o „aventură” epică la cinematograf. Iubitorii de filme, gen: acțiune, aventură, fantezi, sci-fi, sunt așteptați la unul dintre cele mai așteptate serii al filmului „Star Wars”.

Al VIII-lea film din seria Star Wars, după succesul răsunător pe care l-a avut „The Force Awakens”, care a devenit cel mai profitabil film din istorie în SUA, iar la nivel global este pe locul 3, cu încasări mondiale de 1, 8 miliarde de dolari.

Eroii din se alătură legendelor galactice într-o aventură epică, ce descifrează mistere ale Forţei vechi de generaţii și scot la lumină adevăruri șocante din trecut. Rey (Daisy Ridley) își continuă drumul epic, alături de Finn, Poe și Luke Skywalker, în următorul capitol din saga, Star Wars: Ultimii Jedi.

După ce a făcut primii pași într-o lume mai mare în Star Wars: Episode VII: The Force Awakens (2015), Rey (Daisy Ridley) își continuă epica călătorie cu Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) și Luke Skywalker (Mark Hamill) în următorul capitol din lunga și complicata poveste. Acum posibilitățile sunt nelimitate, iar acțiunea și accentul se va deplasa spre partea întunecată a Forței. A doua tranșă a trilogiei poate repezenta o pauză de la tradiție, abordând îndeaproape personajele pentru a surprinde culorile și complexitatea sufletelor și pentru a-i supune unor noi provocări. Povestea urmărește cu un „zoom in” personajele plasate într-o lume mult mai întunecată. Fiica lui Fisher Billie Lourd se va întoarce ca locotenentul Connix (membru al Rezistenței), de această dată având un rol mai activ. Kylo Ren continuă să fie rupt între loialitatea pentru Dark Side și familia lui.
Franciza este un science-fiction de acțiune și o operă epică despre spațiu, fiind scrisă și regizată de Rian Johnson reprezentând a doua parte din continuarea trilogiei Star Wars: The Force Awakens (2015).

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.