Actual Evenimente Generația X

Ce înseamnă mass-media și social media în secolul XXI? Training pentru liceeni cu Alexandru Lebedev și Alexandru Leahu

Oportunitățile vin și în regiune. Dacă ești elev în unul din liceele orașului Drochia, atunci ai oportunitatea să beneficiezi de un eveniment care se va desfășura sâmbătă, la data de 31.03.2018, în incinta I.P. Liceul Teoretic “B.P.-Hasdeu”, orașul Drochia. Tinerii vor afla ce este în general media și social media în secolului XXI. Training-urile v-or fi coordonate de Alexandru Lebedev, fondatorul site-ului de știri pentru tineri, #Diez.md și Alexandru Leahu, profesor de matematică și totodată coordonatorul paginii de facebook Leahu Alexandru, care mai mult sau mai puțin are 80000 de urmăritori.

Aceste training îți vor permite să înțelegi ce reprezintă media secolului XXI și să înțelegi care sunt tendințele unui site media corect, avantajele și dezavantajele în informarea online dar și a informării din  cele translate la televizor. Tot odată oportunitatea dată te ajută să înveți să diferențiezi o știre falsă de una adevărată, iar la sfârșitul evenimentului pe lângă cele menționate mai sus, vei putea detecta propagandă și discriminare în știrile citite zilnic, iar într-un final vei cunoaște despre bussines potential al unui blog și ce reprezintă termenul de influencer.

Astfel sunt așteptați toți liceenii din toate instituțiile raionului Drochia. Numărul de participanți este limitat la 50, aceștia vor fi separați în două grupuri, așa că dacă ești unul dintre doritorii de a participa  la acest evenimente te rugăm să te grăbești. Pentru a te înscrie la acest eveniment, accesează linkul: AICI!

Evenimentul dat este organizat cu suportul Asociației Presei Independente(API), Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) din București și a Instituție Publice Liceul Teoretic ”B.P.-Hasdeu”. Mai jos găsiți și agenda evenimentului: