Actual Evenimente Generația X știri de TOP

Drochia va deveni tărâmul dragostei de Valentine’s Day

„Ziua îndrăgostiților” – „Valentine’s Day” va fi marcată într-un mod special la Drochia.  Joi, 14 februarie, centrul orașului va deveni pentru câteva ore, tărâmul îndrăgostiților. Organizatorii pregătesc un eveniment cu multe surprize și cu premii.

Secția de Cultură Drochia în parteneriat cu DÎTS, organizațiile de tineret, instituțiile de învățământ raionale, cluburile sportive și voluntarii din localitățile din raion,  au pregătit un eveniment inedit dedicat îndrăgostiților „O inimă pentru tine”. Cuplurile vor avea parte de o atmosferă de vis: baloane în formă de inimioară, muzică romantică, jocuri dar și premii speciale.

Organizatorii promit că vor fi tombole cu surprize, declarații de dragoste în public, cerere de căsătorie, expoziții hand-made, flash-mob-uri, foc de artificii, concert și bună dispoziție.

Îndrăgostiții sau cei care își doresc să își găsească a doua jumătate, sunt așteptați la data de 14 februarie, în incinta Casei de Cultură din centrul orașului, ora 15:30. 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.