Actual Ora poliției

(FOTO) Doi bărbați și-au omorât prietenul și l-au aruncat în veceu

Doi bărbați cu vârsta de 25 și 35 de ani, originari din raionul Nisporeni și Hâncești, au fost reținuți azi dimineață, fiind acuzați că și-ar fi omorât prietenul și l-ar fi aruncat în veceu.

Cei doi bărbați au fost reținuți după ce la Inspectoratul de poliție, a parvenit informația de la concubina unuia dintre suspecți, că în veceul din gospodărie din raionul Nisporeni, au fost depistate mai multe oseminte.

foto/unimedia.md

În urma mai multor investigații, oamenii legii au depistat identitatea cadavrului. De asemenea, s-a  stabilit că victima împreună cu cei doi prieteni ai săi au consumat băuturi alcoolice, acasă la unul dintre suspecți, în iulie 2018. În timpul unui conflict ce s-a iscat între cei doi și victimă, suspecții i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea pieptului, lăsîndu-l fără suflare, iar apoi l-au aruncat în veceul gospodăriei.

Potrivit știri.md, în urma unor investigații de către oamenii legii, suspecții au fost gasiți și reținuți pe teritoriul României.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de omor intenționat riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.