Actual Generația X știri de TOP

Dj-ul moldovean Iurie Zara a impresionat jurații de la „X Factor” prin vocea sa neobișnuită

Dj-ul Iurie Zara, originar din  or. Edineț a cucerit jurații de la „X Factor”  cu piesa lui Valentin Boghean „Iubito”. Atmosfera s-a încins la final Iurie l-a rugat pe solistul trupei Carla’s Dreams să cânte împreună celebra piesa „Sub pielea mea”. 

Iurie Zara este un Dj cu renume în Moldova, a lucrat mult timp în Rusia în cluburi de noapte mixand piese pentru diverse celebrități. La moment activează într-un club din Chișinău.  Muzica a facut mereu partea din viața lui Iurie, îi place să mixeze dar și să cânte. Pasiunea sa pentru cântat nu a vrut sa fie lăsată în urmă. astfel și-a încercat norocul la X Factor, România. Din primele secunde, spectatorii împreună cu jurații au rămas impresionați de vocea neobișnuită a moldoveanului.

În spatele scenei, mama lui Iurie a plâns ca un copil, iar explicația a fost dată chiar de Iurie: „Am venit cu mama pentru că reprezintă totul pentru mine. Mi-a fost și mamă și tată. Nu știu cum o să-i pot mulțumi vreodată”, a mărturisit tânărul din Edineț.

Ștefan Bănica Junior a menționat: „Dacă toți Dj ar cânta cum cânți tu, jur că m-aș duce la concertele lor!”

Momentul a devenit și mai emționant când Iurie împreună cu solistul trupei Carla`s Dreams au cântat una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul ultimului album.

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.