(Foto: facebook.com / Elena Sârbu)
(Foto: facebook.com / Elena Sârbu)
Actual Ora poliției știri de TOP

(VIDEO) Crimă tragică la Soroca. Un șofer a omorât 2 femei care au facut autostopul

Crimă dublă la Soroca. Un tânăr de 22 de ani a omorât 2 femei apoi le-a dat foc pentru a ascunde urmele.

Tot coșmarul a început în luna iulie, într-o pădure dintre satele Pârlița și Dumbrăveni. Femeia și fiica acesteia, originare din satul Bădiceni, au vrut să ajungă într-un sat din vecinătate, iar pentru asta au luat o mașină de ocazie. La scurt timp, între suspect și femeie s-a iscat un ceartă.

Conflictul devenea din ce în ce mai violent, astfel minora de 15 ani a fost nevoită să sară din mașină. La fel a făcut și mama acesteia. Individul a oprit mașina și s-a pornit să le caute. Acesta a găsit-o pe femeie în pădure, unde a bătut-o până a lăsat-o fără cunoștință. La scurt timp a găsit-o și pe minoră, cu care a procedat la fel.

Inspectoratul național de investigații,  au publicat declarațiile suspectului care a săvârșit crima dublă. Acesta dezvaluie  că pe minora de 15 ani a violat-o după care a lovit-o cu mașina. Mai mult, acesta le-a stropit cu benzină și le-a dat foc.

Suspect: Și cum alergam eu după dânsa, am lovit-o după cap și a căzut. Eu cum alergam, am ajuns-o și am lovit-o.

Polițist: Cu ce ai lovit-o?

Suspect: Cu pumnul. Așa după cap. Am văzut că e fără cunoștință, m-am dus la mașină și să mă duc spre casă. Și când m-am urcat în mașină, am văzut-o pe cealaltă tânără de la vreo 200 – 300 de mașină. O început să plângă, o zis că îți fac tot ce vreai numai să mă duc acasă. […] Ea fost de acord. […] și după care m-am urcat în mașină și la 20 – 30 de metri și am lovit-o cu mașină.

Polițist: Ai târâit-o de mâini și ați avut relații?

Suspect: Da. După asta m-am dus la automobil, am găsit o sticlă de plastic și cu furtun de silicon am scurs un aproximativ un litru de benzină. Am venit și am stropit-o cu benzină și am aruncat și șlangul.

Omorul din 2012:

Suspect: În 2012 vara, s-a primit un caz pe nevrute că am omorât o fată.

Polițist: De unde?

Suspect: Din satul Parcani. M-am speriat și am aruncat cadavrul în iaz.

Pe 1 august, cadavrul mamei a fost găsit de către un trecător, iar, ulterior, după 3 zile a fost găsit și corpul neînsuflețit a fetei. Suspectul riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.