Actual Ora poliției știri de TOP

Crimă la beție în Cotova. Au băut împreună apoi și-a înjunghiat prietenul

Au băut împreună apoi s-au luat la ceartă. Supărat bărbatul și-a înjunghiat prietenul cu un cuțit de bucătărie. Suspectul este reținut de poliție pentru 72 de ore.

La data de 12.03.2018 orele 06:40, în serviciul de gardă a IP Drochia, a parvenit comunicarea telefonică de la paznicul primăriei s. Cotova r-nul Drochia, precum că la primărie, a venit un barbat în vîrstă de 39 ani care de asemenea este locuitor al satului Cotova r-nul Drochia, care avea în mînă un cuțit, comunicînd că l-a omorît cu acest cuțit pe un barbat în virstă de 47 de ani din aceiași localitate.
 Deplasîndu-se la fața locului grupa operativă, a constatat că în noaptea de 11.03.2018 spre 12.03.2018, ambii barbați la domiciliul persoanei decedate au consumat băuturi spirtoase, apoi în urma unui conflict, aproximativ la orele 05:00 dimineața, bărbatul de 39 de ani, a plecat la el la domiciliu, a luat un cuțit de bucătărie, a revenit la domiciliul victimei și i-a aplicat două lovituri cu cuțitul amicului său, în regiunea pieptului în urma cărui fapt, ultimul a decedat.
 La moment bărbatul este reținut pentru 72 ore. 
Se petrec măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
Lilia HAREA, ofițer de presă

Marcoci Maxim

Nu încerc să sar mai sus decât pot, dar încerc să mă depășesc mereu.

Comentarii

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.