Advertoriale știri de TOP

Concurs jurnalistic – „Click pentru egalitate de gen”

Programul media „Click pentru egalitate de gen” anunță concurs de selectare pentru jurnaliști și jurnaliste Asociația Presei Independente (API) și UN Women anunță concurs de selectare în Programul media ”Click pentru egalitate de gen”. Programul este destinat jurnaliștilor, jurnalistelor, foto jurnaliștilor foto jurnalistelor interesați de subiectele conexe egalității de gen.
În cadrul Programului, cele 25 de persoane selectate vor benefcia pe parcursul anului curent de instruiri pe diverse subiecte, printre care: limbaj sensibil la gen, sexism, feminism, hărțuire, prevenirea și combaterea violenței față de femei, liderism feminin, refectarea subiectelor despre egalitatea de gen etc. Participanții în Program vor avea posibilitatea să-și prezinte, în cadrul unui concurs cu premii, materialele jurnalistice care refectă egalitatea de gen. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei gale de premiere. O parte dintre câștigători vor beneficia de o vizită de studiu în una din țările Uniunii Europene cu experiență și bune practci în jurnalismul sensibil la gen.
Doritorii pot completa formularul de participare în program până la data de 19 august 2018, ora 23.59.
Formularul poate fi găsit aici: https://goo.gl/w1BoeW
Pentru mai multe detalii, contactați: Stela Roman, coordonatoare de proiecte, la numărul de telefon 022 210602 sau la adresa de email: stela.roman@api.md.
Programul media „Click pentru egalitate de gen” este realizat la inițiatia UN Women Moldova, în colaborare cu API și cu sprijinul fnanciar al Guvernului Suediei.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.