Actual Ora poliției știri de TOP

Caz tragic în Drochia. Tata și-a stropit fiica și prietena ei cu acid sulfuric

Un bărbat de 53 de ani și-a desfigurat fiica și prietena ei, stropindu-le cu acid sulfuric. Incidentul a avut loc ieri-noaptea, în jurul orei 17:00, în orașul Drochia. Cele două victime se află în stare gravă la spital.

„Bărbatul în vârstă de 53 de ani, a venit acasă în seara zilei de ieri, în stare de ebrietate și s-a luat la ceartă cu fiica sa, în vârstă de 34 de ani, din motiv că aceasta nu a vrut să-i zică unde-i plecată bunica sa. Bărbatul a luat o sticlă cu acid sulfuric și a stropit-o pe fiica sa, iar în același moment, în apărarea acesteia a intervenit amica acesteia, în vârstă de 28 de ani, care se afla în ospeție. Bărbatul a vărsat substanța chimica peste amebele fete, prietena fiicei sale având de suferit cel mai mult”, a declarat pentru buzz.md, Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Drochia.

Cele două victime fiind în stare gravă, au fost transportate cu elicopterul de asistență medicală de urgență la Chișinău. La moment bărbatul este  reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 10 la 12 ani.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.