Actual Evenimente Generația X știri de TOP

(Caritate) Dăruiește bucurii în coșulețul de Paște

Suntem în ajunul Sfintelor Sărbători de Paște, gospodinele au început pregătirile pentru masa de sărbătoare, cozonaci, pască, ouă roșii și alte bunătățuri. Din păcate nu toți se pot bucura din plin de această zi. Există familii social vulnerabile care nu au cu ce pleca la sfințit în ziua Învierii Domnului. Astfel, doritorii de a creea un bine pot dona produse alimentare pentru a umple coșul de Paște.

Sfintele sărbători de Paști, este perioada în care se iartă, se reînvie, se reunește. Anume în aceaste zile trebuie să fim alături de familiile care într-adevăr au nevoie de mai multă căldură sufletească. Suntem capabili să oferim cuiva un zâmbet și să îi dăruim un cadou care îi va produce o bucurie, fără niciun interes? Da, cu siguranță! Astfel, vă îndemnăm pe fiecare dintre voi, în ajunul sărbătorilor sfinte, de a contribui la „ Coșulețul de Paște ” cu jucării, fructe, îmbrăcăminte, dulciuri, cărți sau resurse financiare, pentru familiile vulnerabile din or. Drochia.

 

Începând cu data de 03 – 05 aprilie, doritorii pot contribui cu un ajutor material familiilor social vulnerabile din r-nul Drochia.

Contact: 060786514 / 068886710
sau pe rețelele de socializare:
https://www.facebook.com/groups/158951128101140/

   https://ok.ru/group/54931092799605

     https://www.instagram.com/buzz.md/

Te îmbogăţeşti prin ceea ce dăruieşti şi îţi îmbogăţeşti însăşi putinţa de a dărui” ( Antoine de Saint- Exupery).

Adiaconiței Iuliana

"Cu mine se petrece ceva:o viață de om"

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.