Actual Sfaturi știri de TOP

Mister dezlegat! Ce vor femeile?

 

Uneori, bărbații au tendința să creadă că femeile sunt prea complicate și greu de le mulțumit mai ales de sărbători. Fiind în ajun de 8 martie, „Ziua Internațională a Femeii”, nu am ezitat să intervievez un grup de femei și bărbați din r-nul Drochia pentru a găsi răspunsul la întrebarea: „Ce vor femeile?”

 

Ce spun femeile: „Ce vor de la bărbați?”

 
   

Tamara BODEAN, s Țarigrad:
„Fericirea în ochii mei, înseamnă iubire, atenție din partea soțului și copiilor, încredere şi susținere în orice situație.oricărui membru al familiei. Îmi sclipesc ochii de fericire când toți sunt sănătoși și familia este unită.”

Angela RUSU, or. Drochia:
 „Hm…Dacă ar ști ele. E ceva spiritual totuși…Să fiu alături de cei dragi. Lucrurile materiale nu cred să mă bucure.

 

Adelina SRINIVASAN, SUA, băștinașă din s. Țarigrad: „Drepturi și salarii egale barbaților…  Poate simplist, dar,  îmi doresc sănătate mie și celor dragi, restul, se cumpara cu bani.

 

 

Ce spun bărbații: „Ce vor femeile?”

 

Ruslan BABIN, or. Drochia:

„Cercetătorii au făcut un studiu timp de 10 ani să afle ce vrea femeia și au aflat dar ea a luat și s-a răzgândit. Eu cred că femeile vor atenție, susținere, să-și spună părerea mereu și bani pentru cumpărarea produselor din care să pregătească mâncare și pentru tot ce consideră ele „necesar”.”

 

Vladimir MÂNĂSCURTĂ, or. Drochia:
Femeia, trebuie tratată pe merite în fiecare zi, nu numai de 8 martie. Se primește că suntem fațarnici dacă o zi în an vom deveni falși, vom aduce flori, vom face surprize și cadouri iar pe tot parcursul anului ne vom lua grija și vom aștepta ca ele să rețină această zi și să fie mulțumite.
Ce le-ar face fericite pe femei? Atenția, care se acordă în fiecare zi, nu doar de sărbători. Bărbatul care iubește  își cunoaște femeia de alături și singur trebuie să își pornească fantezia și să o surprindă frumos. Un exemplu ar putea fi,  să roage toți prietenii să trimită câte un mesaj pe numarul ei,  „(numele) te iubește”, e necesar să acorde atenție  la  intervalul de timp astfel întreaga zi va primi mesaje. Se știe doar, lucrurile geniale sunt permanent simple.”

 

 

 Gregorii UNGUREAN, or.Drochia:

„Femeia pentru a fi fericită are nevoie de o familie împlinită, liniște și înțelegere. Desigur, că e important să aibă alături și un barbat voinic, să fie ca un zid pentru ea, să fie sprijinul ei în orice situație. În viața femeii, copilul are rolul cel mai principal, atunci când îl ține în brațe, îl vede sănătos și disciplinat, este cea mai fericită mamă din lume.  Țin minte o frază care nu am să o uit niciodată: „Cамые главные вещи в жизни это не вещи”, mai presus decât orice e dragostea, înțelegerea și stima!”

 

Anatol DANII, or. Drochia:
 „Un sex bun și la dulce niște dolari! ”

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.