Actual Sfaturi

Avantajele vs Dezavantajele genelor false

Extensiile de gene au atins popularitatea în ultimii ani. Decizia de a apela la acest serviciu este divers: fie că nu ai timp de pierdut în fața oglinzii, fie că mama natură nu a fost generoasă cu tine, fie că sportul sau înotul nu poate face față asupra rimelului. Extensia de gene este ultima pasiune a zilelor noastre, rezultatul fiind frumuseţea şi tinereţea în orice moment al zilei. Toate domnișoarele, de la fragedă vârstă, își doresc gene de top model fără a cunoaște sacrificiile la care sunt supuși ochii pentru o lună de frumusețe falsă.

Frumusețea unei femei este accentuată de naturalitatea și felul ei de a fi, dar atât timp cât avem libertatea de a opta pentru diferite metode de a fi mai încrezute în noi, putem folosi trendul care face furori în frumusețea privirii. Pentru a parcurge cu încredere la genele lungi, splendide, cu un efect incredibil de natural, Babără Doina, stilist de gene și trainer, din or. Drochia ne comunică avantajele și dezavantajele lor.

Genele false au parte de o dezvoltare imensă, diverse forme, culori și dimensiuni variate. Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir este faptul că rămânem la modul de viaţă cu care ne-am obişnuit: putem face sport, putem înota, ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi cu gene lungi, dese şi curbate. Genele lungi și dese măresc senzualitatea privirii, ceea ce fac privirea unei femei irezistibilă. Aplicate și îndepărtate corect genele false nu aduc nici un pericol genelor naturale. Extensia de gene fir cu fir are avantajul că se aplică pe gene în creștere și nu încurcă la creșterea genelor naturale. Ele, ca și firele de păr, cresc, cad, se regenerează și cresc înapoi. Aspectul lor este natural și sunt cele mai durabile. Ceea ce ține de dezavantaj este că durata de aplicare a genelor false durează între 2 și 4 ore și  necesită îngrijire lunară. Riscul există doar dacă meșterul nu este calificat și poate să aplice genele pe pleoape sau și mai rău să cadă o picătură de clei în ochi. Pentru a evita riscurile sau iritațiile este nevoie ca clientul să asculte de stilist și să nu deschidă ochii în timp ce acesta aplică extensia de gene.”

Iată câteva reguli de îngrijire și sfaturi utile pentru a le prelungi rezistență:

1. În primele 48 de ore, evitați saună și contactul cu apă în jurul ochilor.

2. Evitați produsele pe bază de ulei (demachiante, ulei, cremă); acesta scad rezistența extensiilor de gene.

3. Demachierea zilnică este foarte importantă! Folosiți demachiante pe bază de apă (loțiune micelară, demachiant pentru ochi și buze).

4. Se recomandă spălarea genelor cu apă (în afara primelor 48 de ore), cu mișcări ușoare în direcția creșterii. Puteți folosi dușul cu presiune mică (însă nu cu apă fierbinte), împreună cu o spumă de curățare a tenului. Această elimină toate reziduurile de machiaj care se pot acumula la rădăcina genelor naturale.

ATENȚIE! Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf și machiaj care în timp duc la sensibilitatea ochilor și la diferite alergii.

5. NU frecați ochii și NU trageți de gene.

6. Periați o dată pe zi genele cu o periuță specială.

7. Dacă aveți ochii sensibili sau predispuși la alergii, vă rugăm să anunțați lash expert-ul.

ATENȚIE! Aplicarea extensiilor de gene este interzisă persoanelor cu diferite boli infecțioase (conjunctivită, blefărită, epiphora), sindromul ochilor uscați sau operații la nivelul ochilor.

Dacă alegi să încerci acest tratament cu risc redus dar costisitor, trebuie să fii conștientă că odată ce ai văzut rezultatele, va fi greu să renunți la ele și să te întorci la aspectul natural al genelor!