Actual Advertoriale Sfaturi știri de TOP

Am găsit elixirul tinereței – „Apa Kangen”. Ce este apa minune și de ce vedetele o beau

Din cele mai vechi timpuri, apă a fost considerată cheia pentru o viață mai lungă. După decenii de studii medicale și de cercetări științifice, în anul 1965, guvernul japonez a recunoscut oficial beneficiile medicale ale apei ionizate alcaline Kangen. 
În organism, apa trebuie să fie bogată în electroni și alcalină. Din păcate aproape toată apă aflată la îndemână este acidă, iar asta va face corpul tău acid și va declanșa întreg ciclul de acumulare a grăsimilor pentru autoapărare.

Consumul de Apă Kangen are o mulțime de proprietăți și beneficii asupra organismului, precum cele prezentate mai jos:

Beneficiile consumului de Apă Kangen

Dr. Susan Lark – autoarea cartii “Chimia succesului: cele 6 secrete care duc la atingerea performantei”Beneficiile apei alcaline ionizate create prin electroliza nu se reduc doar la marea ei capacitate de a echilibra pH-ul celular si muscular sau la neutralizarea acizilor datorita faptului ca apa alcalina ionizată a câștigat prin procesul de electroliza un mare numar de electroni. Ea este capabila sa doneze acesti electroni oxigenului activ din corp care formeaza radicalii liberi, asadar, devine un superoxidant. Donând excesul de electroni, apa alcalină ionizată este capabilă să oprească procesul de oxidare care are loc în țesuturile normale din cauza radicalilor liberi de oxigen.

Patru pana la cinci pahare de apa alcalina ionizata pe zi va ajuta sa neutralizati supraaciditatea si cu timpul vă va ajuta sa restabiliti capacitatea corpului si rezistenta acestuia la aciditate. Apa alcalina ionizata ar trebui folosita cand ne creste aciditatea ca in cazul racelii, gripei sau bronsitei. Ca si vitaminele C, E, şi Beta Carotin, apa alcalina ionizata actioneaza ca un antioxidant datorita surplusului sau de electroni liberi. Aceasta poate ajuta corpul impotriva formarii bolilor de inima, atac de cord, disfunctii imunitare si alte boli.

Apa Kangen alcalinizează

Apa alcalina ionizata Kangen contine minerale alcaline cum ar fi calciul, magneziul si potasiul sub forma de ioni, biodisponibili, pe care organismul ii poate absorbi. Microorganismele si foarte multe boli, inclusiv cancerul, nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin, bazic. De aceea va recomandam o dieta care include din belsug apa alcalina ionizata Kangen.

Consumul de apa alcalină neutralizează și înlatura acizii din tesuturi, opreste organismul de la a extrage substante alcaline din muschi, oase pentru a rezolva dezechilibrul acido-bazic. Sangele are un interval al pH-ului foarte îngust – pH 7,3-7,5. Nivelul pH-ului din sange poate influienta si pH-ul tesuturilor şi organelor. Oboseala, insomnia sunt primele simptome ale aciditatii in organism datorate corpilor cetonici, lucru care perturba functionalitatea celulara. Celula oboseste si apare senzatia de oboseala atat fizica cat si psihica. In extremis, acidoza poate suprima toate activitatile si functiile celulare. Acidoza interfereaza cu viata insasi.

Apa alcalina ionizata Kangen optimizeaza transportul de oxigen, accelereaza procesul de detoxifiere, astfel ajutând la pierdea kilogramelor in plus, revitalizeaza organsimul.

Ionizatoarele de apa Kangen au certificat de aparat medical emis de Ministerul Sanatatii din Japonia, iar compania Enagic este certificata O.E.M. – producator original, si F.D.A.

Apa Kangen detoxifica

Apa alcalina ionizata Kangen produsa de un ionizator apa Leveluk (Enagic) este un puternic agent de detoxificare a organismului. Ea este un bun dizolvant deoarece in urma electrolizei gruparea ionilor de hidroxil se cupleaza cu mineralele alcaline din apa rezultand hidroxizi de sodiu, potasiu, calciu insa nu in concentratie caustica (pH 12)ci in concentratia unui pH recomandat pt consum (pH 8,5-9,5) .

Acizii pot deveni radicali liberi provocand leziuni tisulare daca nu sunt legati de un antioxidant (care este alcalin). Specia umana este o specie alcalina. Un exemplu care ilustreaza importanta alcalinizarii este prezent in medicina de urgenta. In camera de garda a spitalelor sau in tratamentele de urgenta pacientului i se administreaza intravenos solutie alcalina, care este o solutie de sodiu. Sodiul este supranumit „marele alcalinizator”. Fiindca sodiul permite inversarea procesului de acidoza.

Deoarece acidoza provoaca inflamatii si distruge celulele, organismul va incepe sa utilizeze steroizii, electrolitii, lipidele(colesterolul) in combaterea aciditatii. Aceasta stare va avea drept efect deshidratarea la nivel atat celular cat si extracelular. Faceti in asa fel incat apa sa va aduca sanatate si sa fie folosita ca medicament nu ca sursa a imbolnavirii. Consumati apa alcalina ionizata Kangen direct de la un ionizator apa Leveluk deoarece elimina toate produsele reziduale din corp, regland temperatura.

Curele de detoxifiere cu apa alcalina ionizata Kangen trebuie facute primavara, vara si toamna cand temperatura de afara este mai ridicata. In perioadele de frig ponderea alimentatiei mai acide poate fi mai mare.

Apa Kangen slabeste

Bea mai multa apa alcalina ionizata Kangen, cantareste mai putin!

Apa alcalina ionizata Kangen creste viteza de ardere a caloriilor. Doar doua cani de apa alcalina ionizata Kangen maresc rata metabolica cu aproape o treime, care rata ramane crescuta timp de aproximativ o jumatate de ora. Un pahar de apa alcalina ionizata Kangen potoleste chinurile foamei pentru cei aflati la regim.

Se sustine uneori ideea ca nu e posibil sa slabesti doar band apa. Ceea ce este adevarat daca vorbim de apa existenta in comert. Dar cu o cantitate suficienta de apa alcalina ionizata Kangen, bogata in electroni, alcalina si structurata, pe care o produc ionizatoarele de apa japoneze Leveluk, poti sa pierzi kilogramele in plus. Apa alcalina ionizata Kangen este cea mai importanta parte a planului tau pentru pierderea in greutate.

Hidratarea completa cu apa alcalina ionizata Kangen este cea mai rapida si mai simpla metoda de a atinge si de a mentine o greutate ideala.

Reducerea-grasimii

Cum sa bei apa alcalina ionizata Kangen ca sa ajungi la greutatea ideala?

  • Bea o jumatate de litru de apa alcalina ionizata Kangen cand te trezesti dimineata. Aceasta te ajuta sa iti cureti rinichii, vezica si intestinele, sa-ti rehidratezi si sa-ti incarci corpul cu electroni suplimentari.
  • Bea la fiecare ora un pahar de apa alcalina sau la doua ore o jumatate de litru
  • Bea apa alcalină Kangen DOAR intre mese
  • Bea apa alcalină Kangen la ore fixe. Nu astepta sa se instaleze setea.
  • Pentru fiecare ora de exercitiu fizic bea o jumatate de litru de apa ionizata Kangen
  • Bea apa alcalina calda pentru a usura constipatiile sau congestiile
  • Bea o jumatate de litru de apa alcalină Kangen la sfarsitul fiecarei zile

Gătește cu apa alcalină Kangen

Gateste cu apa alcalina ionizata KangenApa alcalina ionizata Kangen in bucatarie – Cum folosim apa acida Kangen si apa alcalina ionizata Kangen in bucatarie

Japonezii au gasit multe moduri de a folosi atat apa ionizata acida Kangen cat si cea alcalina Kangen.

Gateste cu apa ionizata Kangen

APA IONIZATĂ PUTERNIC ALCALINA KANGEN (pH – 11,5) dizolva pesticidele si chimicalele de pe alimente. Inmuierea fructelor 30 min. – 1h in apa puternic alcalina ionizata Kangen (pH – 11,5) lasa apa murdara si colorata, in functie de calitatea si cantitatea chimicalelor de pe alimente. Se stie, coaja fructelor si a legumelor este principalul depozitar al vitaminelor, enzimelor si mineralelor, dar datorita chimicalelor ele nu pot fi folosite fara repercursiuni toxice asupra organismului. Mai mult, coaja fructelor si legumelor are rol probiotic, hranind bacteriile din intestin pentru realizarea unui echilibru bacterian sanatos. Acest fapt are in final efectul de a minimiza riscul infectiilor si al problemelor intestinale.

Apa ionizata puternic alcalina Kangen elimina  pesticidele, chimicalele, metalele grele de pe suprafata fructelor si legumelor, lasand posibilitatea de a putea fi folosite in diverse combinatii. Sucurile de fructe si legume e recomandat sa inglobeze si coaja nu doar pulpa. Lasate 10-12 ore in apa alcalina ionizata Kangen cojile fructelor si legumelor se pot consuma ca atare (in loc de apa) sau se pot folosi la supe, ciorbe sau la prepararea unor maioneze de post, fara a fi fierte. Faptul ca fructele si legumele spalate cu apa ionizata Kangen puternic alcalina nu au pesticide sau alte substante toxice este foarte important, pentru ca ele sunt superioare din punct de vedere nutritiv. Putem spune cu siguranta ca valoarea lor nutritiva este mult mai mare decat in fructele si legumele spalate in mod conventional.

Inmuierea carnii si a legumelor in apa ionizata Kangen puternic alcalina (pH – 11,5) indeparteaza mirosurile puternice ale carnurilor si pestelui, precum si gustul amar al unor legume.

La gatit apa alcalina ionizata Kangen (pH 8,5 – 9,5) reduce timpul de fierbere cu aproximativ 25-30%. Legumele gatite la abur cu apa alcalina retin mai mult din aroma si culoarea lor naturala. Apa alcalina ionizata Kangen extrage savoarea ingredientelor astfel incat mancarurile dvs. vor fi fragede si suculente.Veti avea nevoie de mai putine condimente, o situatie ideala pentru cei ce doresc sa reduca consumul de sare. Datorita structurii sale fine, apa alcalina ionizata Kangen va ajuta sa preparati mamaliguta traditionala romaneasca mai  usor deoarece faina se va desface uniform in apa fara sa formeze cocoloase.

Gustul si aroma sunt totul atunci cand vorbim de ceai si cafea. Folosind mai putina cafea sau ceai, insa extragand mai multa aroma, veti fi uimiti de culoare, gust si aroma. Veti obtine un gust mai plin si mai bogat.Cand apa alcalina ionizata Kangen se foloseste pentru cafea si ceai se diminueaza gustul amar. Cu apa alcalina ionizata Kangen puteti prepara la rece ceai sau cafea ( fara fierbere sau infuzare ) prin introducerea ingredientelor in apa. Veti observa imediat cum apa extrage continutul din plante, prin colorarea acesteia. Aromele vor fi mult mai puternice decat in cazul fierberii sau decoctului.

Fierberea scade pH-ul apei alcaline, pentru ca dioxidul de carbon din aer se amesteca rapid in aceasta sub influienta temperaturii. Dar fierberea nu duce la evaporarea mineralelor alcaline, deci acestea raman, in combinatii cu carbonati. Beneficiile neutralizarii acizilor din organism raman disponibile dupa ce acidul carbonic volatil se va transforma in apa prin eliminarea de CO2 in expiratie.

Gateste orezul cu apa alcalina ionizata Kangen

Veti obtine un orez delicios si pufos. Daca gatiti orezul cu apa alcalina ionizata Kangen fosforul va fi neutralizat de calciu inainte de ca orezul sa fie servit, ceea ce va scadea cantitatea de acid fosforic care va fi produs in organism mai tarziu.

APA ACIDA KANGEN (pH 4-6)

Legume si fructe. Culorile intense ale capsunilor, cireselor, rosiilor, broccoli, asparagusului, vinetelelor etc…nu se vor altera atunci cand sunt spalate cu apa acida ionizata Kangen.
Alimente prajite. Mancarea prajita iese gustoasa si crocanta atunci cand aluatul este facut cu apa acida ionizata Kangen.
Alimente congelate. Pulverizati apa acida ionizata Kangen pe pestii si crevetii depozitati in frigider, pentru a nu pierde din savoarea acestora atunci cand ii decongelati.
Fierbeti pastele. Taieteii si pastele vor avea un aspect stralucitor si o textura imbunatatita ca rezultat al fierberii lor in apa ionizata acida ionizata Kangen.

Apa acida Kangen fragezeste carnea. Apa acida ionizata Kangen fragezeste carnea prin desfacerea legaturilor  proteice din carne. Apa acida ionizata Kangen rupe superficial tesuturile din carne, pentru a permite condimentelor sa patrunda mai bine in textura carnii, adaugand suculenta si savoare produsului final. Aceasta metoda este deosebit de utila pentru a fragezi partile mai dure de carne, cum ar fi pulpele, in special cele de vita, porc, vanat. Atentie cand folositi apa acida la fragezirea carnii de peste care are o textura mai delicata. Nu lasati prea mult carnea de peste in apa acida deoarece  carnea va deveni prea moale si neapetisanta. Nu folositi vase metalice atunci cand puneti carnea in apa acida ionizata Kangen. Potrivite sunt vasele de sticla, plastic sau ceramica.

APA PUTERNIC ACIDA KANGEN (pH 2,5)
Omoara microbii de pe alimente si de pe suprafetele de preparare in doar cateva secunde.

Stropiti legumele si fructele cu apa acida ionizata Kangen (ph 4-6) sau puternic acida (pH 2,5) inainte de a le inmuia in apa puternic alcalina Kangen!

Unele fructe sau legume precum ciresele, prunele, strugurii, capsunile, varza rosie, vinetele si sparanghelul contin culori vibrante. Spalandu-le cu apa acida ionizata Kangen isi vor pastra culorile naturale la fierbere. Aceste alimente vor arata mult mai apetisant.

Spalati carnea de peste, pui, vita,porc cu apa puternic acida Kangen (ph 2,5), dupa care lasati-o 30 min. in apa puternic alcalina Kangen ( ph11,5) pentru a distruge bacteriile din carne. Ficatul sau alte astfel de carnuri, care au un miros puternic si neplacut, se pot lasa la inmuiat,timp de 20-30 de minute in acelasi fel, pentru a neutraliza mirosurile suparatoare.

Apa Kangen este apa vie

Apa alcalina ionizata Kangen este apa vie pentru ca este un antioxidant puternic. Apa alcalina ionizata Kangen este de 6 ori mai puternica decat sucul de portocale deoarece conţine o abundenţă de ioni de hidroxil (OH-) necesari pentru a incetini procesul de imbatranire si degenerare.

Terapia Kangen cu oxigen

Secretul terapiei Kangen prin hidratare pornește de la demolarea mitului: nu este îndeajuns să consumi apă pentru hidratare.

Aportul de oxigen al apei alcaline Kangen

Mulţi oameni cred că a bea opt, zece, sau mai multe pahare de apă pe zi este răspunsul la problema hidratării. Terapia Kangen prin hidratare nu se referă doar la a bea apă, ci la a ajuta ca apa să pătrundă în celule şi în ţesutul conjunctiv, a o reține acolo, pentru ca fiecare celulă să poată funcţiona la capacitate maximă. Dacă dorim să facem membrana celulară mai puternică, să stimulăm regenerarea (şi hidratarea) ţesutului conjunctiv, să diminuăm pagubele cauzate de radicalii liberi şi să păstrăm intact răspunsul imun, trebuie să aprovizionăm organismul cu apă structurată Kangen.

Prin urmare, opus credinţei comune, hidratare nu înseamnă a bea opt pahare de apă pe zi. Putem bea zece, cinsprezece, sau chiar douăzeci de pahare de apă pe zi, şi tot nu vom avea o hidratare corespunzătoare. Dacă nu putem păstra apa în celule ea va trece doar prin organism, în loc să rămână în celule şi să le hidrateze. Lipsa de hidratare face ca membrana celulară să fie afectată, asemeni unui buzunar găurit care încearcă să reţină monede. Apa se scurge din celule unde ar trebui să stea şi devine apă uzată (apa care se poate observa la nivelul picioarelor şi gleznelor umflate, pungilor de la ochi şi în tot felul de alte edeme).

De ce apa alcalină ionizată Kangen este cea mai bună terapie a hidratării?

Apa alcalină ionizată Kangen este o apă metabolică

Conține mulți ioni negativi de hidrogen, care sunt captați de oxigenul celular formând apa metabolică în procesul respirației celulare aerobe generatoare de energie celulară. Ionii negativi de hidrogen atât de necesari în procesele oxidative se găsesc din plin în apa alcalină ionizată K alimentele consumate Pătrunde în fiecare parte a organismului şi acolo unde apa tradiţională nu poate pătrunde.

De la prima gustare a aceastei ape „Kangen” veţi remarca diferenţa şi vă veţi întreba cum de-aţi putut bea altceva până acum. „Kangen” înseamnă „întoarcerea la origini, la începuturi”, şi exact acesta este ceea ce face această apă:  va reda corpului dumneavoastră starea originală, echilibrată, alcalină şi sănătoasă.

INFO: (+373) 76744840 

E-mail: domentii91@mail.ru

http://apakangen.md/

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu