Actual Sfaturi știri de TOP

Alerta unei femei din Floreni: Tentativă de răpire a copiilor

În satul Floreni din Anenii a avut loc o tentativă de răpire a copiilor. Cel puţin aceasta reiese din postarea unei femei pe pagina sa de Facebook.

„La stadionul de lângă Primăria Floreni s-a apropiat un ZiL şi foarte convingător domnul şofer a încercat să convingă copiii să urce cu el spunându-le că le cumpără dulciuri la dorinţă , îngheţată, şi că îi duce şi în excursie unde doresc”, acest pericol a fost relatat de o femeie, la data de 5 iulie curent, transmite Ştiri.md.

În postarea sa, femeia mai povesteşte că copiii care se aflau acolo au vârsta  de aproximativ 10, 12 ani. „Bine că au reacţionat negativ…..nu ştim cât de periculos poate fi dar cred că a trebuit să vă informăm”, este dezvăluirea femeii care povesteşte despre tentativa periculoasă.

Potrivit ei, Poliţia a fost informată.

Contactată de Ştiri.md, autoarea postării a spus că camere de supraveghere în apropiere nu sunt, şi, din păcate bărbatul suspectat de răpire nu a fost identificat întrucât copiii nu au reţinut numărul de înmatriculare al ZiL-ului.

Toţi s-au speriat dar toţi tac, cu părere de rău, le este frică”, povestește un alt copil care a fost victimă a acestei tentative eşuate.

Contactând Inspectoratul de Poliţie Anenii Noi, ei au comunicat că azi, 8 iulie, fiind duminică, e zi liberă, astfel, au recomandat să revenim mâine pentru a afla detalii, transmite știri.md

Postovan Mihaela

Ador oamenii inteligenţi, care au ceva de spus. Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.