Actual Evenimente

Agenda evenimentelor de weekend

În timpul săptamanii programul întregii familii este clar conturat: parintii merg la lucru, iar copiii, în funcție de vârstă, merg la gradiniță, la școală, sau rămân acasa, cu bona sau bunica.

Însa zilele de weekend sunt speciale, sunt zilele în care toată familia se reunește și-și petrece timpul împreună, de dimineață până seara. De foarte multe ori ne întrebăm ce și cum să facem împreună cu copiii noștri într-o zi de sâmbătă sau duminică, de exemplu, astfel încât să le facă plăcere și lor, dar și noi să profităm de momente de relxare.

Echipa „Buzz” îți propune pentru acest weekend câteva evenimente interesante care le poți petrece împreună cu familia.

 

Vineri, 09.03.2018, ora 17:00

Cinematograful din Casa de Cultură, s. Țarigrad prezintă:

 

„FOREIGNER”

 

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Stephen Leather, iar Chan va intra în pielea unui umil proprietar de restaurant din Cartierul Chinezesc al Londrei. Viața sa liniștită este tulburată de uciderea fiicei sale. Ar vrea să îi găsească pe cei responsabili, însă autoritățile nu îi oferă niciun ajutor, astfel încât, la ani buni după ce a renunțat la trecutul său de temut luptător, ia legea în propriile mâini și pornește pe urmele grupului de teroriști responsabili de moartea fiicei sale.

 

 

Sâmbătă, 10.03.2018    16:00         

Casa de Cultură, Drochia prezintă:

Spectacol de muzica și dans, prezintă Studioul de Dans Sportiv  „Gaudeamus” și “Ansamblul de chitariști”, Cond. Art. Vitalie Bârgău.

Aveți o posibilitate unicală de a auzi capodopere mondiale în interpretarea chitariştilor faimoşi din Drochia, care s-au reunit special pentru acest program. În program vor suna melodii recunoscute în stil folk, rock, clasică şi romanţe.