Actual Evenimente

Agenda de weekend: Evenimente care nu trebuie ratate

 Echipa „Buzz” a pregătit o scurtă listă de evenimente care se organizează în raionul Drochia în ultimul weekend din luna martie.

Vineri 30.03.2018

Casa de Cultură din s. Țarigrad vă invită la cinematograf!

Gen: aventură

Calitate: HD

Anul: 2017

Patru adolescenți sunt absorbiți de un joc video, în care devin personaje cu caractere arhetipale. În junglă ei vor trai mai multe aventuri periculoase în timp ce caută o modalitate să iasă de acolo și să se întoarcă în lumea lor.

 

Sâmbătă 31.03.18

Training pentru tineri: Ce înseamnă mass-media și social media în secolul XXI?Moderator Alexandru Leahu (profesor de matematică), special guest: Alexandru Lebedev (fondatorul site-ului de știri#Diez.md)

Tinerii vor afla ce este în general media și social media în secolului XXI. Training-urile v-or fi coordonate de Alexandru Lebedev, fondatorul site-ului de știri pentru tineri, #Diez.md și Alexandru Leahu, profesor de matematică și totodată coordonatorul paginii de facebook Leahu Alexandru, care mai mult sau mai puțin are 80000 de urmăritori.

Aceste training îți vor permite să înțelegi ce reprezintă media secolului XXI și să înțelegi care sunt tendințele unui site media corect, avantajele și dezavantajele în informarea online dar și a informării din  cele translate la televizor. Tot odată oportunitatea dată te ajută să înveți să diferențiezi o știre falsă de una adevărată, iar la sfârșitul evenimentului pe lângă cele menționate mai sus, vei putea detecta propagandă și discriminare în știrile citite zilnic, iar într-un final vei cunoaște despre bussines potențial al unui blog și ce reprezintă termenul de influencer.

Unde? 

I.P. Liceul Teoretic “B.P.-Hasdeu”, orașul Drochia.

Intrarea liberă!!!

Mai multe detalii: http://buzz.md/education-media-week/

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.