Actual Advertoriale

Afacere dulce: Torturi și patiserie în orice colț al țării

Familia Luchianciuc, Ana și Roman din or. Drochia și-au creat o afacere din simplă pasiune pentru dulciuri, o afacere dulce, denumită „ Зефирка ”. Într-un timp scurt, au reușit să cucerească prin torturi și deserturi, o arie destul de mare. Cei care sunt în lipsă de timp, dar doresc să își surprindă apropiații cu dulciuri inedite, pot apela la serviciile „ Зефирка ”. 

O sărbătoare poate fi transformată în poveste datorită torturilor delicioase, atent decorate, care fac furori în arta patiseriei. Familia Luchianciuc, creează torturi pentru orice manifestare, nunți, cumetrii și zile de naștere, decorațiile și ornamenetele de pe dulciuri sunt la alegerea clientului. Modele diverse amenanjate cu flori vii, torturi cu eroi din desene animate, „Candy Bar” pentru buzunarul fiecărei persoane. Deseori, clienții au specificat că produsele „Зефирка”, ar trebuie să aibă un loc de frunte într-un muzeu cu opere de artă.

– Toate dulciurile le realizezi singură sau ai o echipa în spate care te ajută?

– De fapt, cel ce stă în spatele cortinei este soțul meu, care depune o muncă extraordionară pentru a crea aceste minunății de torturi. Totul este bazat pe entuziasm, imaginație și exeperința care a acumulat-o în timp. În familia noastră de mare ajutor este și mama care de profesie este bucătar – cofetar, la fel ca și soțul, personal sunt managerul micii noastre afaceri.

– Când ați înțeles că acest hobby poate deveni o afacere?

– Mereu mi-am dorit să creez o afacere de familie, aici, la noi în țară. Pasiunea soțului, a fost un imbold pentru mine astfel, împreună am dezvoltat această idee și am transformat pasiunea în afacere cu numele de „ Зефирка ”.

– Care este diferența dintre torturile care le găsim pe rafturile magazinelor și cele confecționate de echipa voastră?

– Mereu am optat pentru produsele de cea mai înaltă calitate, deoarece ceea ce facem ne determină cât de profesioniști suntem. De exemplu, jeleurile, vanilia, ciocolata o procurăm doar de la „ Dr. Qetker ”, Zahărul tos și cel pudră este doar de la firma „ Domnița ”, untul „ De Drochia ” . Cea mai mare diferență dintre torturile de casă și cele de pe rafturile supermarketurilor este gustul și calitatea produselor. Dulciurile noastre sunt făcute din produse sută la sută naturale, ouăle, făina, zahărul, smîntîna, untul, laptele etc. toate sunt de cea mai înaltă calitate, fără adaos de prafuri speciale sau E-uri, din care aproape orice produs de la magazin este preparat.

– Ce rețete de torturi solicită cel mai des clienții dvs și ce le propuneți? 

– La moment, propunem clienților la alegere 13 rețete diferite de tort.  Unele sunt clasice, cum ar fi „ Guguță ” sau „ Spartak ”, iar altele sunt unice, rețete proprii. Totodată, lista de rețete o actualizăm sistematic, cu drag, pentru clienții noștri.

 – De cât timp este nevoie pentru a pregăti comanda de dulciuri?

– Termenii limită de a comanda o tortă de sărbătoare este de la 3 pînă la 5 zile, torturile de mireasă sau o masă dulce (Candy Bar) trebuie programată cu minim 2 săptămini înainte.

– În perioada de vară, cînd nunțile, cumetriile sunt în toiul desfășurărilor, ce preferințe au tinerii, „Candy Bar ”(furshete de dulciuri) sau varianta clasică, de a aranja pe mesele invitațiilor torturi?

– De acum 2 ani în urmă, de când ne-am început activitatea, urmăresc tot mai des la nunți și cumetrii că oamenii preferă mai mult un „Candy Bar” personalizat, cu un asortiment mai variat de dulciuri decât tortele tăiate pe masă deoarece e mai colorat, mai comod și în deosebi  ajunge la același preț.

– Cum mențineți legătura cu clienții dvs?  Cei care aplează la „ Зефирка ” de mai multe ori, primesc  careva oferte, reduceri la următoarea comandă?

Da, noi deja avem câțiva clienți fideli care au beneficiat de un discount card cu reducere de 10% la toate dulciurile noastre. Acest card, se acordă doar după a 5-a comandă.

–  Este adevărat că „ Зефирка ”, livrează dulciuri la domiciliu?

– Recent am introdus și serviciul livrare care este contra plată în orice colț al Moldovei. Deseori suntem apelați de peste hotare pentru a face o surpriză dulce celor de acasă și suntem bucuroși să-i ajutăm să facă un gest plăcut.

– Unde vă putem găsi?

– Echipa noastră are un grup pe rețelele de socializare, astfel menținem în permanență legătura cu clienții noștri la adresa:

 https://ok.ru/profile/573358389169

 https://www.facebook.com/dulciurilacomandaDrochia/

   Telefon: 079202642 ( Ana Luchianciuc)