Actual Generația X știri de TOP

Adevăr vs Minciună şi ce înseamnă a fi sigur pe internet?

V-ați pus vre-odată întrebarea: „Există securitate pe internet sau nu?”, „Cât de adevărate sunt știrile care le citim sau le privim la TV și care de fapt este scopul știrilor false?” Vino joi la Liceul Teoretic „B.P. Hasdeu” din or. Drochia și află adevărul. Evenimentul va fi moderat de  Cristina Jitaru şi Leahu Alexandru.

Oportunitățile vin din nou în regiune. Joi, la data de 21 iunie 2018, orele 10:00, în incinta Liceului Teoretic „B.P.-Hasdeu”, oraşul Drochia, drochienii vor avea ocazia să participe la evenimentul „SECURITATEA PE INTERNET”, care are ca scop sensibilizarea şi responsabilizarea oamenilor în ceea ce priveşte conţinuturile pe care persoanele le urmăresc , apreciează, distribuie şi le postează în cadrul reţelelor de socializare. La acest eveniment pot participa doritorii de orice vârstă.

„Utilizând internetul, nu avem dreptul să uităm… că acţiunile noastre sunt acum inscripţionate în lumea „WWW” pentru totdeauna. Ceea ce distribuim, urmărim şi apreciep pe reţelele de socializare au toate premisele să ne definească viitorul. E foarte important să ştii cum îţi asiguri siguranţa pe internet, şi nu contează vârsta şi statutul social pe care îl ai, pe internet suntem utilizatori de rând cu toţii” susţine profesorul de matematică şi unul din moderatorii evenimentului care urmează.

Evenimentul dat este organizat cu suportul Asociației Presei Independente(API)Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) din București, www.buzz.md  „Pentru cei născuţi în Drochia” și a Instituție Publice Liceul Teoretic ”B.P.-Hasdeu”.