Actual Ora poliției

Accident rutier: Un polițist din Drochia a decedat și alte 4 persoane se află în stare gravă la spital

Noaptea trecută s-a produs un grav accident de circulație pe drumul M-5, intersecție cu drumul secundar spre s. Pelenia, raionul Drochia. În automobil erau angajați ai Serviciului protecție și pază de stat. În urma impactului, un pasager, polițist de 34 de ani a decedat pe loc,  iar patru persoane, toți angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, de  28, 30 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul  municipal Bălţi în stare gravă. 

Potrivit Poliției, o mașină de model „Volkswagen Touareg”, ce aparţine Serviciului protecţie şi pază de stat, condusă de un bărbat de 28 de ani,  deplasându-se din direcţia mun.Bălţi spre or.Rîşcani, s-a tamponat violent într-un automobil evacuator de model „MAN”, care staționa pentru evacuarea altor automobile.

În urma impactului, un pasager, polițist de 34 de ani a decedat pe loc,  iar patru persoane, toți angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, de  28, 30 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul  municipal Bălţi în stare gravă. 

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.264 CP RM (încălcarea regulilor de securite a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persone). De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, aflării polițitului în acest automobil.

Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem condoleanțe. 

Polițitul activa la Direcția generală securitate publică,  angajat în cadrul instituției din anul 2010. Pe parcursul activității s-a prezentat ca o persoană  responsabilă în exercitarea misiunilor de serviciu.

Acesta era căsătorit.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.