Actual Ora poliției știri de TOP

Accident mortal în s. Mihailenii Noi. Un bătrân, lovit de un automobil și lăsat să zacă pe stradă

Un bătrân de 83 de ani a fost lovit mortal de o mașină și lăsat să zacă pe marginea drumului, ieri, într-un sat din Râșcani. Șoferul a fugit de la  locul accidentului și încă nu este găsit de oamenii legii.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:00, în satul Mihailenii Noi. Bărbatul a fost găsit de o femeie pe marginea drumului din sat. La chemarea poliției, s-a stabilit că este vorba despre un bătrân de 83 de ani care a suferit multe traume vizibile la cap.

În urma examinării medico-legale, s-a constatat că bărbatul a fost lovit de un autoturism masiv sau de remorca unui vehicul.

Deocamdată nu se cunoaşte cine este şoferul care a tamponat pietonul. Astfel, Poliția din Râșcani solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea conducătorului auto care ar fi fost implicat în producerea accidentului. 

Pe cazul dat a fost deschis un dosar penal.  În caz că va fi gasit vinovat, șoferul risca de la 3 la 7 ani de pușcărie cu interzicerea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.