Actual Generația X știri de TOP

(VIDEO) Farse și provocări de 1 aprilie

În fiecare an, la 1 aprilie, oamenii din lumea întreagă marchează „Ziua păcălelilor”, un bun prilej să faci surprize plăcute sau mai puţin plăcute prietenilor. Fiecare încearcă, cu mai mult sau mai puțin succes, să-i facă o șotie colegului, prietenului, vecinului, unui membru de familie, mai exact, toată lumea păcălește pe toată lumea. Reporterii „Buzz” nu au ratat ocazia de a-i face pe cititori să zâmbească. Timp de o zi, drochienii au fost provocați la diferite acțiuni precum: să strice un ou cu o singură mână, să mânânce rapid o lămâie sau să nu ia bani aruncați în stradă. Cum a fost acest experiment urmăriți în video de jos!

Vă punem la dispoziție câteva idei de farse, glume și păcăleli pentru a vă amuza cât mai bine pe seama prietenilor:

  • Pune în pastă de dinți usturoi tăiat mărunt ( Făcut pasta ).
  • Pe 1 Aprilie poți să bagi în cutia poștală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ștampilată) prin care să-i anunțați că vor fi deconectați de la rețeaua electrică pentru reparații timp de 2-3 luni.
  • Sprijină un cap de manechin la fereastra dușului.
  • Înlocuiește conținutul biscuiților „Oreo” cu pastă de dinți. Nimeni nu o să-și dea seama până nu gustă.
  •  Coase-i șoseata prietenei pe la mijloc
  • Tot pe 1 Aprilie poți să bagi în cutia poștală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ștampilată) prin care să-i anunțați că fiica/ fiul lor va fi exmatriculat într-o săptămână și că sunt obligați să se prezinte la școală în data de XX . XX . 2018 la ora XX pentru o ședință cu directorul.
  • Învelește mașina unui prieten cu ziare sau hârtie igienică. Încearcă să faci asta în timpul zilei, chiar dacă vor fi trecători. Pariez că toți vor râde de ceea ce aveți de gând să faceți.

PS : „Toate glumele și farsele sunt specifice zilei de 1 aprilie – „Ziua Păcălelior”, vă rugăm să le tratați ca atare și să nu ne judecăți greșit!”

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.